Top vouwwagens en accessoires

€0.00

Zoeken


Afdrukken E-mail

Dit was onze eigen Jamet Louisiana van 1994.

Hiermee gingen we op vakantie sinds 1996 en hebben zon, regen en een heuse windhoos in Italie mee getrotseerd.
Inmiddels hebben we zelf gekozen voor een caravan, maar gaan de kinderen nog wel met een vouwwagen op vakantie.

(2016 ) De caravan blijft echter inmiddels ook weer binnen Nederland want voor onze vakantie's in het buitenland hebben wij nu de beschikking over een Jamet Liberty vouwwagen waarmee we heerlijk met zijn tweetjes door de bergen kunnen toeren.


Het rijden deden we in meerdere dagen op deze afstanden, om ca. 1500-1600 uur zoeken wij een camping onderweg om te overnachten.

Bij deze overnachting gebruikten wij enkel de vouwwagen met een tussenstuk als luifeltje.

Zoals op de foto’s te zien is, hebben wij tijdens onze trektocht van 2005 twee tussenstukken gebruikt ipv de voortent.

Maar tijdens de kille avonden misten we toch de voorwand, vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een oplossing voor ons probleem.

Op de andere foto’s is te zien dat we er een voortent aan hebben zitten die niet origineel bij de Louisiana hoort maar bij een Jamet Canyon, deze hebben wij na de vakantie van 2005 gekocht via een tweedehands site.

Aan deze voortent zit geen keukenuitbouw en vergt dus minder tijd om op/af te breken, we hebben hierin een extra rits laten plaatsen zodat de voorwand geheel oprolbaar is.

Tijdens de kille avonden kan dan de voorwand gewoon dicht geritst worden.

Ook kan op deze manier de voortent aan de wagentent blijven zitten tijdens het inklappen van de vouwwagen en kunnen we met een drie kwartier klaar zijn met het op/af breken.